PASTÍS DE LLUÇ AMB LLAGOSTINS
Una recepta triomfadora.
Si prepares aquest pastís de lluç amb llagostins, a més de triomfar segur, podràs tenir-lo a la nevera amb antelació. És una recepta excel·lent i molt senzilla de fer. Perfecte per servir-lo com a entrant en una reunió d'amics o familiars.
750 grams de lloms de lluç nets.
600 grams de llagostins.
4 ous.
750 mil·lilitres de nata líquida.
300 mil·lilitres de tomàquet fregit.
½ pebrot vermell.
Herbes aromàtiques fresques.
Oli.
Sal.
Pebre.
Daura el lluç. Salpimenta els lloms de lluç i daura'ls en una paella amb oli, 4 minuts per cada costat.
Bat els ous. Bat els ous amb 500 ml de nata i la meitat del tomàquet i salpimenta-ho. Afegeix el peix esmicolat i els llagostins pelats i trossejats (guarda alguns per a la decoració final. Reserva els caps i les peles).
Aboca la preparació. Preescalfa el forn a 180ºC. Folra amb paper vegetal un motlle de bescuit allargat i aboca-hi la preparació de peix.
Enforna al bany maria. Enforna al bany maria i tapat durant 45 minuts; comprova la cocció, retira i deixa que s'atemperi al bany maria.
Ofega les peles. Ofega en una paella amb oli els caps i peles reservades, aixafant-les amb una forquilla; retira-les i amb els sucs i en aquesta mateixa paella ofega el pebrot net i trossejat; agrega el tomàquet i la nata restants i salpimenta-ho.erveix amb la salsa. Tritura i deixa que cogui 5 minuts a foc mitjà. Desemmotlla el púding i serveix-lo amb els llagostins, les herbes i la salsa.
Serveix amb la salsa. Tritura i deixa que cogui 5 minuts a foc mitjà. Desemmotlla el pastís i serveix-lo amb els llagostins, les herbes i la salsa.