#

PASTÍS DE LLUÇ AMB LLAGOSTINS

Una recepta triomfadora.

Si prepares aquest pastís de lluç amb llagostins, a més de triomfar segur, podràs tenir-lo a la nevera amb antelació. És una recepta excel·lent i molt senzilla de fer. Perfecte per servir-lo com a entrant en una reunió d'amics o familiars.

INGREDIENTS
  • 750 grams de lloms de lluç nets.

  • 600 grams de llagostins.

  • 4 ous.

  • 750 mil·lilitres de nata líquida.

  • 300 mil·lilitres de tomàquet fregit.

  • ½ pebrot vermell.

  • Herbes aromàtiques fresques.

  • Oli.

  • Sal.

  • Pebre.

PREPARACIÓ
  1. Daura el lluç. Salpimenta els lloms de lluç i daura'ls en una paella amb oli, 4 minuts per cada costat.

  2. Bat els ous. Bat els ous amb 500 ml de nata i la meitat del tomàquet i salpimenta-ho. Afegeix el peix esmicolat i els llagostins pelats i trossejats (guarda alguns per a la decoració final. Reserva els caps i les peles).

  3. Aboca la preparació. Preescalfa el forn a 180ºC. Folra amb paper vegetal un motlle de bescuit allargat i aboca-hi la preparació de peix.

  4. Enforna al bany maria. Enforna al bany maria i tapat durant 45 minuts; comprova la cocció, retira i deixa que s'atemperi al bany maria.

  5. Ofega les peles. Ofega en una paella amb oli els caps i peles reservades, aixafant-les amb una forquilla; retira-les i amb els sucs i en aquesta mateixa paella ofega el pebrot net i trossejat; agrega el tomàquet i la nata restants i salpimenta-ho.erveix amb la salsa. Tritura i deixa que cogui 5 minuts a foc mitjà. Desemmotlla el púding i serveix-lo amb els llagostins, les herbes i la salsa.

  6. Serveix amb la salsa. Tritura i deixa que cogui 5 minuts a foc mitjà. Desemmotlla el pastís i serveix-lo amb els llagostins, les herbes i la salsa.