SÍPIA A LA PLANXA
Una delícia a l'abast de tothom.
Gaudeix d'un clàssic de la cuina mediterrània amb aquesta recepta de "Sípia a la planxa". Simple i deliciosa, aquesta preparació ressalta el sabor natural de la sípia amb només uns quants ingredients frescos i un toc d'oli d'oliva. Perfecte per a un dinar lleuger o un sopar elegant, aquest plat et transportarà directament a les costes del Mediterrani.
2 sípies fresques, netejades i tallades en porcions
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre al gust
All picat (opcional)
Julivert fresc picat per decorar
Rodanxes de llimona (opcional)
Renteu bé les sípies i sequeu-les amb paper de cuina.
Talleu les sípies en porcions més manejables.
En un recipient, barregeu oli d'oliva verge extra, sal, pebre i all picat (si ho preferim).
Es poden afegir unes gotes de llimona per a un toc cítric.
Unteu les porcions de sípia amb la barreja, assegureu-vos que estiguin ben cobertes.
Escalfeu una planxa o paella a foc mitjà-alt.
Poseu les porcions de sípia a la planxa calenta.
Coeu cada costat durant aproximadament 2-3 minuts, o fins que la sípia estigui daurada i cuita.
Trèieu les sípies de la planxa i poseu-les en un plat.
Ruixeu amb una mica més d'oli d'oliva i espolseu-hi julivert fresc picat pel damunt.