#

SÍPIA A LA PLANXA

Una delícia a l'abast de tothom.

Gaudeix d'un clàssic de la cuina mediterrània amb aquesta recepta de "Sípia a la planxa". Simple i deliciosa, aquesta preparació ressalta el sabor natural de la sípia amb només uns quants ingredients frescos i un toc d'oli d'oliva. Perfecte per a un dinar lleuger o un sopar elegant, aquest plat et transportarà directament a les costes del Mediterrani.

  • 2 sípies fresques, netejades i tallades en porcions

  • Oli d'oliva verge extra

  • Sal i pebre al gust

  • All picat (opcional)

  • Julivert fresc picat per decorar

  • Rodanxes de llimona (opcional)

  • Renteu bé les sípies i sequeu-les amb paper de cuina.

  • Talleu les sípies en porcions més manejables.

  • En un recipient, barregeu oli d'oliva verge extra, sal, pebre i all picat (si ho preferim).

  • Es poden afegir unes gotes de llimona per a un toc cítric.

  • Unteu les porcions de sípia amb la barreja, assegureu-vos que estiguin ben cobertes.

  • Escalfeu una planxa o paella a foc mitjà-alt.

  • Poseu les porcions de sípia a la planxa calenta.

  • Coeu cada costat durant aproximadament 2-3 minuts, o fins que la sípia estigui daurada i cuita.

  • Trèieu les sípies de la planxa i poseu-les en un plat.

  • Ruixeu amb una mica més d'oli d'oliva i espolseu-hi julivert fresc picat pel damunt.