FILETS DE TRUITA AL FORN
Una delícia al forn: sabor tendre i cruixent en cada mossegada de truita.
La truita al forn és un plat perfecte per a les persones que els agrada menjar molt sa, ja que la truita és un peix amb molt poc contingut gras. És ideal per afegir-lo a una dieta saludable i, si preparem el peix al forn com t'ensenyarem a continuació, la recepta es torna encara més sana. Us recomanem consumir aquest plat a l'hora del sopar.
4 filets de truita
2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
2 grans d'all, picats molt fi
1 culleradeta de julivert fresc, picat
1 culleradeta de farigola fresca, picada
1 culleradeta de romaní fresc, picat
Sal i pebre al gust
Julivert fresc, per adornar (opcional)
01. Preescalfa el forn a 200°C. 02. Rentat i assecat els filets de truita. Col·loca'ls en una safata per al forn folrada amb paper mantega o untada lleugerament. 03. En un bol petit, barreja l'oli d'oliva, l'all picat, el julivert, la farigola i el romaní. Afegeix sal i pebre al gust. Barreja bé. 04. Unta la barreja d'herbes sobre els filets de truita, assegurant-te de cobrir-los uniformement. 05. Enforna en el forn preescalfat durant aproximadament 15-20 minuts, o fins que la truita estigui cuita i es desfaci fàcilment amb una forquilla. 06. Si ho desitges, decora amb julivert fresc abans de servir.