SUPREMA DE LLOBARRO AL FORN
Simfonia de sabors mediterranis en harmonia.
Tot el que va al forn ens ajuda a disposar de més temps per fer altres coses i a obtenir delicioses verdures, carns o peixos fets amb els seus propis sucs, només hem de tenir en compte una sèrie de petits trucs que ens ajudin a triomfar. Aquesta recepta és una meravella, encara que en sobri ens la podem menjar fred. El llobarro l'afegirem ja molt avançat el fornejat de les verdures i cuidarem que no se'ns passi de cocció.
2 supremes de llobarro
2 pastanagues, pelades i tallades a rodanxes
1 llimona, tallada a rodanxes
2 branquetes de julivert fresc
2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
1 gra d'all, picat
Sal i pebre al gust
1/4 tassa de vi blanc sec
Paper d'alumini
Preescalfa el forn a 200 graus.
Col·loca cada suprema de llobarro en fulls individuals de paper d'alumini prou grans com per formar paquets.
En un bol petit, barreja l'oli d'oliva, l'all picat, la sal i el pebre. Unta aquesta barreja sobre els suprems de llobarro.
Col·loca rodanxes de pastanaga i llimona sobre cada suprema. Posiciona una branqueta de julivert sobre cada filet i algunes al voltant.
Aboca el vi blanc sobre les suprems.
Tanca bé el paper d'alumini per formar paquets hermètics.
Col·loca els paquets en una safata per al forn i forneja durant 15-20 minuts, o fins que el llobarro estigui cuit i es desfaci fàcilment amb una forquilla.
Obre amb compte els paquets per deixar escapar el vapor.
Transfereix les suprems de llobarro amb les pastanagues i el líquid de cocció a un plat.
Decora amb més rodanxes de llimona i julivert fresc.
Serveix aquestes delicioses suprems de llobarro al forn amb pastanagues i julivert. Acompanya amb una guarnició de la teva elecció i gaudeix d'un àpat saludable i saborós. Bon profit!