#

SUPREMA DE LLOBARRO AL FORN

Simfonia de sabors mediterranis en harmonia.

Tot el que va al forn ens ajuda a disposar de més temps per fer altres coses i a obtenir delicioses verdures, carns o peixos fets amb els seus propis sucs, només hem de tenir en compte una sèrie de petits trucs que ens ajudin a triomfar. Aquesta recepta és una meravella, encara que en sobri ens la podem menjar fred. El llobarro l'afegirem ja molt avançat el fornejat de les verdures i cuidarem que no se'ns passi de cocció.

  • 2 supremes de llobarro

  • 2 pastanagues, pelades i tallades a rodanxes

  • 1 llimona, tallada a rodanxes

  • 2 branquetes de julivert fresc

  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra

  • 1 gra d'all, picat

  • Sal i pebre al gust

  • 1/4 tassa de vi blanc sec

  • Paper d'alumini

  1. Preescalfa el forn a 200 graus.

  2. Col·loca cada suprema de llobarro en fulls individuals de paper d'alumini prou grans com per formar paquets.

  3. En un bol petit, barreja l'oli d'oliva, l'all picat, la sal i el pebre. Unta aquesta barreja sobre els suprems de llobarro.

  4. Col·loca rodanxes de pastanaga i llimona sobre cada suprema. Posiciona una branqueta de julivert sobre cada filet i algunes al voltant.

  5. Aboca el vi blanc sobre les suprems.

  6. Tanca bé el paper d'alumini per formar paquets hermètics.

  7. Col·loca els paquets en una safata per al forn i forneja durant 15-20 minuts, o fins que el llobarro estigui cuit i es desfaci fàcilment amb una forquilla.

  8. Obre amb compte els paquets per deixar escapar el vapor.

  9. Transfereix les suprems de llobarro amb les pastanagues i el líquid de cocció a un plat.

  10. Decora amb més rodanxes de llimona i julivert fresc.

Serveix aquestes delicioses suprems de llobarro al forn amb pastanagues i julivert. Acompanya amb una guarnició de la teva elecció i gaudeix d'un àpat saludable i saborós. Bon profit!