#

TODAS LAS RECETAS DEL MUNDO

¡Descárgate todas las recetas de los cursos de cocina del Club Garoina en PDF!

Descarga las recetas de los cursos que realizamos en espai6 para los miembros del Club Garoina en PDF. Cada mes te ofreceremos deliciosas y sencillas recetas que le ayudarán a aprovechar al máximo los productos que encuentre en nuestra tienda online y también en las tiendas de Sant Fruitós de Bages y Santpedor

Aprende a preparar platos exquisitos y sorprende a tus seres queridos con tus habilidades culinarias. ¡No pierdas la oportunidad de enriquecer tu repertorio de recetas con nuestros cursos mensuales!

Las recetas del Club Garoina de 2024.

Haga clic en el icono para descargar el PDF con las recetas de los cursos (disponible únicamente en catalán).

Abril de 2024 - El peix blau: Pastís de tonyina amb patates. Coca de sardines i olives negres. Tàrtar de verat amb crema de iogurt i llimona. Suquet de peix blau. Filets de truita al forn.

Marzo de 2024 - La lubinaReceta extra: Buñuelos de bacalao. Lubina con muelina de calabacín i Jerez. Creps de Lubina.

Febrero de 2024 - La corvinaFilets de corball a la planxa amb salsa de llimona. Ceviche de corball. Corball al forn amb verdures. Escabetx de corball mediterrani. Corball al forn amb tomàquets i olives.

Enero de 2024 - El pescado blanco: Lloms de rap amb salsa de llimona i vi blanc. Lluç al forn amb patates i triat de verdures. Llenguado sencer al forn amb taronja i herbes. Bacallà amb cremós de cigrons. Pastís d'escórpora.

Las recetas del Club Garoina de 2023.

Haga clic en el icono para descargar el PDF con las recetas de los cursos (disponible únicamente en catalán).

Enero de 2023 - El lenguado: Llenguado farcit de gambes. Rollets de llenguado, pernil i gambes. Llenguado menier. Filets de llenguado en papillota. Rolls de llenguado amb sanfaina, llagostins i salsa de safrà.

Febrero de 2023 - La merluza: Suprema de lluç cruixent amb mongetes verdes. Delícies de lluç amb maionesa de llima. Petxines de lluç, llagostins i vieires. Pastís de lluç amb llagostins.

Marzo de 2023 - El bacalao: Xató de Vilanova. Cocotxes al Pil-Pil amb cloïsses. Mini caneló de brandada de bacallà i carbassó. Arròs negre amb bacallà i sepionets. Bunyols de bacallà.

Abril de 2023 - Atún: Tàrtar de tonyina. Caneló de tonyina amb cremós d'escamarlà... Tataki de tonyina amb soja i sèsam. Hamburgueses de tonyina fresca.

Mayo de 2023 - Salmón y sardina: Alvocat farcit amb salmó fumat. Bastonets cruixents de salmó. Tronquets de carbassó farcits de verdures i salmó. Rollets de salmó amb formatge, mostassa i adobats. Sardines en escabetx amb pastanagues i ceba.

Junio de 2023 - El bogavanteCrema de marisc amb torrades. Suquet de llamàntol. Cebiche de llamàntol blau i mango.

Julio de 2023 - El rape: Ceviche de rap i vieires amb maduixes i coriandre. Arròs negre amb rap i sepionets. Broquetes de rap i tirabecs. Rap i cloïsses amb suquet d'espàrrecs verds. cua de rap al forn amb hortalisses rostides.

Setembre de 2023 - El calamar: Calamars farcits amb samfaina i pernil. Potatge de calamars, mongetes i safrà. Calamars a la planxa amb llagostins i llimona. Calamars amb carxofa i pasta al "Nero di sepia". Calamars a la romana

Octubre de 2023 - Musclos: Espaguetis amb sípia, musclos i cloïsses. Musclos a la marinera. Musclos a la cervesa. Crema de musclos. Ceviche de musclos i alvocat.
Noviembre de 2023 - La dorada: Tàrtar d'orada amb llavors de sèsam. Ceviche d'orada amb mango i alvocat. Carpaccio d'orada amb cítrics. Paella marinera amb orada i marisc.