#

TOTES LES RECEPTES DEL MÓN

Descarrega't totes les receptes dels cursos de cuina del Club Garoina en PDF!

Descarrega les receptes dels cursos que realitzem a espai6 per als membres del Club Garoina en PDF. Cada mes t'oferirem delicioses i senzilles receptes que us ajudaran a aprofitar al màxim els productes que trobeu a la nostra botiga online i també a les botigues de Sant Fruitós de Bages i Santpedor

Aprèn a preparar plats exquisits i sorprèn els teus éssers estimats amb les teves habilitats culinàries. No perdis l'oportunitat d'enriquir el teu repertori de receptes amb els nostres cursos mensuals!

Les receptes del Club Garoina de 2024.

Feu clic a la icona per descarregar-vos el PDF amb les receptes dels cursos.

Abril de 2024 - El peix blau: Pastís de tonyina amb patates. Coca de sardines i olives negres. Tàrtar de verat amb crema de iogurt i llimona. Suquet de peix blau. Filets de truita al forn.

Març de 2024 - El llobarroRecepta extra: Bunyols de bacallà. Llobarro amb muselina de carbassó amb Xerès. Creps de llobarro.

Febrer de 2024 - El corballFilets de corball a la planxa amb salsa de llimona. Ceviche de corball. Corball al forn amb verdures. Escabetx de corball mediterrani. Corball al forn amb tomàquets i olives.

Gener de 2024 - El peix blanc: Lloms de rap amb salsa de llimona i vi blanc. Lluç al forn amb patates i triat de verdures. Llenguado sencer al forn amb taronja i herbes. Bacallà amb cremós de cigrons. Pastís d'escórpora.

Les receptes del Club Garoina de 2023.

Feu clic a la icona per descarregar-vos el PDF amb les receptes dels cursos.

Gener de 2023 - El llenguado: Llenguado farcit de gambes. Rollets de llenguado, pernil i gambes. Llenguado menier. Filets de llenguado en papillota. Rolls de llenguado amb sanfaina, llagostins i salsa de safrà.

Febrer de 2023 - El lluç: Suprema de lluç cruixent amb mongetes verdes. Delícies de lluç amb maionesa de llima. Petxines de lluç, llagostins i vieires. Pastís de lluç amb llagostins.

Març de 2023 - El bacallà: Xató de Vilanova. Cocotxes al Pil-Pil amb cloïsses. Mini caneló de brandada de bacallà i carbassó. Arròs negre amb bacallà i sepionets. Bunyols de bacallà.

Abril de 2023 - Tonyina:Tàrtar de tonyina. Caneló de tonyina amb cremós d'escamarlà... Tataki de tonyina amb soja i sèsam. Hamburgueses de tonyina fresca.

Maig de 2023 - Salmó i sardina: Alvocat farcit amb salmó fumat. Bastonets cruixents de salmó. Tronquets de carbassó farcits de verdures i salmó. Rollets de salmó amb formatge, mostassa i adobats. Sardines en escabetx amb pastanagues i ceba.

Juny de 2023 - El llamàntolCrema de marisc amb torrades. Suquet de llamàntol. Cebiche de llamàntol blau i mango.

Juliol de 2023 - El rap: Ceviche de rap i vieires amb maduixes i coriandre. Arròs negre amb rap i sepionets. Broquetes de rap i tirabecs. Rap i cloïsses amb suquet d'espàrrecs verds. cua de rap al forn amb hortalisses rostides.

Setembre de 2023 - El calamar: Calamars farcits amb samfaina i pernil. Potatge de calamars, mongetes i safrà. Calamars a la planxa amb llagostins i llimona. Calamars amb carxofa i pasta al "Nero di sepia". Calamars a la romana

Octubre de 2023 - Musclos: Espaguetis amb sípia, musclos i cloïsses. Musclos a la marinera. Musclos a la cervesa. Crema de musclos. Ceviche de musclos i alvocat.
Novembre de 2023 - L'orada: Tàrtar d'orada amb llavors de sèsam. Ceviche d'orada amb mango i alvocat. Carpaccio d'orada amb cítrics. Paella marinera amb orada i marisc.