Webform

+info

Franquícies

Perseguim l'objectiu de tenir diverses botigues pròpies i franquiciades, repartides per Catalunya, que entenguin els  valors de garoina: qualitat, proximitat, selecció i servei. El nostre coneixement del món de la distribució alimentària l'oferim com a carta de presentació i garantia de compromís, rigorositat, seriositat i honestedat de cara als nostres franquiciats, en un camp tan delicat com el de l'alimentació. El franquiciat compta amb la nostra ajuda des del primer moment.
Si tens ganes d'engegar un projecte atractiu obrint un establiment amb personalitat i continguts com garoina; si busques eficiència, rendibilitat, estalvi de costos i una bona gestió; si creus que els negocis han de tenir ànima; si allà on ets encaixa un garoina.... Parlem, tenim ganes d'escoltar-te. Volem créixer amb tu.

garoina és un model diferent, que agrada i funciona.

Si hi estàs interessat descarrega't més informació i omple el formulari.


ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.