Sucs

  • Sucs
    Sucs Sucs
+info
Fitxa normal

SUCS

Els sucs s’elaboren a partir d’una àmplia gamma de fruites com: taronges, pomes, raïm, pinya, etc.; i/o hortalisses com: pastanagues, carxofes, bròquils, etc.

En funció del tipus de suc i del procés, existeixen diferents denominacions:

- Suc 100% exprimit: aquest tipus de suc envasat conté el 100% de suc de fruita i està sotmès a un procés industrial i d’empaquetat que generalment permet conservar més vitamina C respecte a altres sucs. Manté el color, el sabor i l'aroma característics de les fruites de les quals procedeix. A vegades, perquè sigui més dolç, s'hi poden afegir quantitats limitades de sucre, en funció de cada tipus de fruita. En aquest cas, caldrà incloure a l'etiqueta que es
tracta d'un suc ensucrat.

- Suc de fruita concentrat: el suc de fruita és sotmès a un procés tèrmic en el qual s’evapora el 85% de l’aigua, pel que quan s’envasa s’hi afegeix aigua, polpa de fruita, aromes i altres substàncies com conservants. Per tant, és més artificial.

- Puré o polpa: és el producte no fermentat obtingut per molturació o tamisat de la part comestible de les fruites, senceres o pelades sense eliminar el suc.

- Nèctar: consisteix en suc de fruita, aigua, sucres o edulcorants artificials. Han de contenir un mínim de fruita d’un 25 a un 50%. Té una elevada concentració de sucres simples i substàncies afegides perquè està elaborat a base de suc concentrat.

- Sucs enriquits amb vitamines i minerals sintètics.

- Sucs biològics sense additius.

- Refrescs a base de fruites: només contenen un 10% de suc de fruita i la resta és aigua amb saboritzants, aromatitzants i més substàncies químiques.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.