Làctics i ous
THERMOMIX ®
1.- Escorrerem el bacallà i l’assecarem amb paper de cuina o amb un drap de cotó.
2.- Posarem l’oli i els alls dins del got i ho programarem 6 minuts a temperatura Varo- ma i a velocitat 3 1⁄2 (si no els volem triturar els programarem a velocitat 1 i ho retirarem quan acabi el temps).
3.- Baixarem les restes de les parets i, amb la màquina en marxa a velocitat 4, afegirem el bacallà i ho apujarem a velocitat 6.
4.- Afegirem la nata i el pebre i ho programarem uns 15 segons a velocitat 6.
5.- Comprovarem que estigui tot ben lligat i rectificarem de sal i pebre si és necessari.
1.- Escorrerem el bacallà i l’assecarem amb paper de cuina o amb un drap de cotó.
2.- Posarem l’oli i els alls dins del got i ho programarem 6 minuts a temperatura Varo- ma i a velocitat 3 1⁄2 (si no els volem triturar els programarem a velocitat 1 i ho retirarem quan acabi el temps).
3.- Baixarem les restes de les parets i, amb la màquina en marxa a velocitat 4, afegirem el bacallà i ho apujarem a velocitat 6.
4.- Afegirem la nata i el pebre i ho programarem uns 15 segons a velocitat 6.
5.- Comprovarem que estigui tot ben lligat i rectificarem de sal i pebre si és necessari.
Posarem el forn a 160oC. Mentre s’escalfa, separarem les clares dels rovells, tamisa- rem les farines i ho reservarem.
Posarem el formatge, la mantega i la llet a la batedora i ho batrem 5 minuts a mig gas. A continuació, afegirem els rovells, les farines, una cullerada de suc de llimona i la sal i ho batrem tot 3 minuts més. Ho reservarem en un bol.
Seguidament, muntarem les clares amb el gasificant durant 3 minuts i afegirem a poc a poc el sucre i augmentarem a màxima potencia la batedora durant 3 minuts més. Introduirem les clares amb cura al bol del formatge que havíem reservat prèviament.
Posarem el motlle al forn al bany maria a 160oC durant 55 minuts. Finalment, ho dei- xarem 5 minuts més amb la porta oberta i emplatarem.
Posarem el formatge, la mantega i la llet a la batedora i ho batrem 5 minuts a mig gas. A continuació, afegirem els rovells, les farines, una cullerada de suc de llimona i la sal i ho batrem tot 3 minuts més. Ho reservarem en un bol.
Seguidament, muntarem les clares amb el gasificant durant 3 minuts i afegirem a poc a poc el sucre i augmentarem a màxima potencia la batedora durant 3 minuts més. Introduirem les clares amb cura al bol del formatge que havíem reservat prèviament.
Posarem el motlle al forn al bany maria a 160oC durant 55 minuts. Finalment, ho dei- xarem 5 minuts més amb la porta oberta i emplatarem.
En primer lloc pelem els advocats i els hi traiem l’os, bolquem-los en el got de la batedora i afegim-hi el sirope, el cacau, la llet, les espècies i la ratlladura de taronja.
Finalment batem-ho tot fins que ens quedi una textura cremosa tipus mousse suau.
Una vegada preparada la mousse bolquem-la a una màniga pastissera amb punta d’estrella i farcim les petites tartaletes dibuixant una espiral que cobrim amb granets de magrana pel damunt. Jugant amb el contrast de color i textu- ra.
Finalment batem-ho tot fins que ens quedi una textura cremosa tipus mousse suau.
Una vegada preparada la mousse bolquem-la a una màniga pastissera amb punta d’estrella i farcim les petites tartaletes dibuixant una espiral que cobrim amb granets de magrana pel damunt. Jugant amb el contrast de color i textu- ra.
- 1 de 3
- Següent ››