Gall dindi

  • Gall dindi
    Gall dindi Gall dindi
+info
Fitxa normal

GALL DINDI

La carn de gall dindi és molt apreciada, ja que conté poc greix, no té quasi colesterol, és molt magre, molt nutritiva, molt saborosa, i és fàcil de digerir.

La carn de gall dindi és una carn blanca com la del pollastre, però amb la diferència que la de gall dindi té molt menys greix, no engreixa i ens aporta una gran quantitat de proteïnes d’alt valor biològic. El greix és concentra en la pell, pel que es recomana que es retiri abans de consumir-la.

Tal com passa amb el pollastre i amb l'ànec, la major part del greix es concentra a la seva pell, per la qual cosa, si es retira, la seva aportació calòrica és molt menor i més similar a la de les carns magres. 

Es pot trobar al mercat en diverses formes: fresc, fumat, en pernil (elaborat de la cuixa; que pot ser també fumat), bistec, pit (que és la part davantera), en paté, etc.

Pel que fa a la cuina, la seva versatilitat és infinita: des de la més senzilla a la més sofisticada recepta, admetent tot tipus de guarnicions, verdures, herbes, aromàtiques, rostit o farcit d'altres aliments.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.