Celler i begudes
THERMOMIX ®
1.- Posarem el sucre, les taronges, la llimona i 250 g de glaçons en el got i ho tritura- rem 1 minut a velocitat 5-10.
2.- Hi afegirem la resta de glaçons i ho triturarem 1 minut més a velocitat 5-10.
3.- Ho programarem a velocitat 3, sense temps, i hi afegirem el licor i el cava pel bocal ben a poc a poc.
Primer de tot, desfarem la mantega i hi sofregirem la ceba molt picada. Quan estigui tova hi afegirem l’arròs i el nacararem.
Seguidament, afegirem el cava i ho reduirem.
A continuació, anirem posant el caldo de verdures de mica en mica. A mitja cocció incorporarem les maduixes. Un cop cuit, quan estigui al punt, afegirem el parmesà.
Finalment, ho deixarem reposar 2 minuts i ja ho tindrem preparat per servir.
Seguidament, afegirem el cava i ho reduirem.
A continuació, anirem posant el caldo de verdures de mica en mica. A mitja cocció incorporarem les maduixes. Un cop cuit, quan estigui al punt, afegirem el parmesà.
Finalment, ho deixarem reposar 2 minuts i ja ho tindrem preparat per servir.
Posarem el pollastre en una safata de forn. Barrejarem la resta d’ingredients en un bol i ho abocarem pel damunt del pollastre. Taparem la safata i ho courem al forn a 200 graus durant 30 minuts. Destaparem i remullarem amb el mateix suc de la cocció. Si queda massa sec o estigués a punt de cremar-se, hi afegirem 1 c/s d’aigua. Cuinarem 15 o 20 minuts més, fins que la pell quedi cruixent i melosa i la salsa semblant a l’almívar.
Es pot servir amb arròs basmati y verduretes.
Es pot servir amb arròs basmati y verduretes.