Apartat

CONSERVACIÓ DEL PEIX FRESC

Quan comprem peix fresc haurem de tenir amb compte alguns detalls importants per la seva conservació.
El primer que cal fer quan arribi a casa és netejar-lo i treure-li les vísceres. Després, cal posar-lo a sobre d’un plat o en un recipient i embolicar-lo amb un drap lleugerament moll. D’aquesta manera, s'evitarà la seva possible alteració per contacte amb l’oxigen, la transmissió d’olor a la resta del frigorífic i la contaminació bacteriana d’altres aliments.
Un cop dins del frigorífic, cal col·locar-lo a la part més freda.
Recordi que per evitar el risc d’intoxicació, el peix fresc no es pot conservar més de dos dies dins del frigorífic!

QUINA ÉS LA TEMPERATURA IDEAL PER CUINAR EL PEIX?
Una vegada net i llest per cuinar, haurem de pensar com volem preparar el peix. Per cada tècnica culinària existeix una temperatura que aconsegueix mantenir totes les propietats nutritives i donar més sabor als nostres plats. Així, si pensem coure al vapor, bullir-lo o poxar-lo, el millor seria oscil·lar entre els 70ºC i els 100ºC. Quan utilitzem el forn, fregim o saltegem treballarem entre els 100ºC i els 180ºC. En canvi, per les fritures profundes, el grill o la planxa podrem arribar als 360ºC.
Gaudir de les propietats nutritives dels productes del mar no ha de ser un problema!
Categoria apartat: 

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.