Receptes

RISSOTTO DE GAMBA I VIEIRES

Ingredients: 
8 gambes vermelles 3 vieires
1 ceba
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
2 tomàquets madurs 1 l de fumet
25 g de parmesà
50 g de mascarpone 250 g d’arròs bomba
Grau de dificultat: 
Fàcil
Racions: 
4 persones
Preparació: 
Pelarem la meitat de les gambes i les posarem dins d’una bossa al buit o entre dos trossos de paper  lm. Les aplanarem i les reservarem al congelador.
Tallarem les vieires i també les reservarem.
Farem un sofregit amb la ceba, els pebrots i els tomàquet. Afegirem les vieires i la resta de les gambes i donarem unes voltes.
Posarem l’arròs i ho cobrirem amb el fumet. Esperarem uns 15 minuts que redueixi el caldo i hi afegirem els formatges perquè ens doni cremositat.
Un cop emplatat taparem l’arròs amb les gambes congelades, sobretot, amb molta cura per evitar que se’ns trenquin. Esperarem un minut que es descongelin amb l’es- calfor de l’arròs i ho podrem servir.
Finalment, ho decorarem amb el cibolet picat.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.