Receptes

PA BAGNAT

Ingredients: 
6 tomàquets pera tallats a quarts
Sal
1 cogombre
2 pebrots verds
1 ceba vermella
250 grs de faves baby
3 ous durs
250 grs tonyina amb oli d’oliva
6 Anxoves
4 Pans de xapata
1 all
15 ml Vinagre de Xerès
30 ml. Oli d’oliva verge
125 grs d’olives
Alfàbrega a Juliana
Pebre negre
Grau de dificultat: 
Fàcil
Preparació: 
Salarem els tomàquets amb sal I els deixarem reposar 10 minuts.
Pelarem el cogombre I el pebrot verd, tallarem el cogombre en rodanxes fines I el pebrot a Juliana.
Cuinarem les faves 1 minut i les repelarem.
Pelarem els ous durs i els tallarem a quarts.
Escorrerem la tonyina I picarem les anxoves.
Rentarem els tomàquets, i barrejarem el cogombre, els pebrots, la ceba tallada a rodanxes.
Tallarem per la meitat el pa i li buidarem l’interior. Tallarem l’all i el fregarem per la part interior del pa, ruixarem amb oli i vinagre.
Col·locarem una bona quantitat de la mescla de verdures, i acabarem posant la resta d’ingredients.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.