Receptes

GALETS FARCITS DE CARN D’OLLA AMB REDUCCIO D’ESCUDELLA

Ingredients: 
Pel caldo: 1 cuixa de gallina 1 cuixa de pollastre 1 carcassa de pollastre 1 os de genoll de vedella 1 os d’espinada Verdura (porro, api, nap, xirivia, col, ceba) Aigua Sal Pels galets: Galets grossos 250 g de carn picada (vedella i porc) 2 dents d’all Julivert Pebre Sal Pa de motlle (remullat amb llet) 1 rovell d’ou
Grau de dificultat: 
Fàcil
Preparació: 
Posarem la carn en una olla amb aigua i deixarem que bulli. Afegirem les verdures i anirem desescumant. Deixarem que bulli aproximadament una hora. Colarem i reser- varem el caldo. Per fer el farcit barrejarem tots els ingredients fins que obtinguem una massa homogènia i la posarem dins d’una mànega. Escaldarem els galets un parell de minuts i els refredarem amb aigua amb gel per atu- rar la cocció. Farcirem els galets amb la massa i els posarem juntament amb el caldo reservat prèviament. Deixarem que bulli fins que els galets estiguin cuits. Reduirem una part del caldo i ja ho podrem servir.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.