Receptes
GALETS FARCITS DE CARN D’OLLA AMB REDUCCIO D’ESCUDELLA
Ingredients:
Pel caldo:
1 cuixa de gallina
1 cuixa de pollastre
1 carcassa de pollastre
1 os de genoll de vedella
1 os d’espinada
Verdura (porro, api, nap, xirivia, col, ceba) Aigua
Sal
Pels galets:
Galets grossos
250 g de carn picada (vedella i porc) 2 dents d’all
Julivert
Pebre
Sal
Pa de motlle (remullat amb llet)
1 rovell d’ou
Preparació:
Posarem la carn en una olla amb aigua i deixarem que bulli. Afegirem les verdures i anirem desescumant. Deixarem que bulli aproximadament una hora. Colarem i reser- varem el caldo.
Per fer el farcit barrejarem tots els ingredients fins que obtinguem una massa homogènia i la posarem dins d’una mànega.
Escaldarem els galets un parell de minuts i els refredarem amb aigua amb gel per atu- rar la cocció. Farcirem els galets amb la massa i els posarem juntament amb el caldo reservat prèviament. Deixarem que bulli fins que els galets estiguin cuits. Reduirem una part del caldo i ja ho podrem servir.
