Receptes

ESTOFAT DE PÈSOLS AMB CEPS I FOIE

Ingredients: 
Per l’estofat
250 g d’escalunyes tallades en juliana 50 g d’alls tendres tallats en juliana
100 g de botifarra negra tallada a daus 100 g de botifarra blanca tallada a daus 250 g de ceps
1dl vi ranci
50 g de cansalada ibèrica tallada a daus Oli d’oliva

Per la picada
1 c/s d’anís sec
100 g d’ametles torrades 1 all fregit
Julivert picat
Brou de pollastre


Grau de dificultat: 
Fàcil
Preparació: 
Courem la cansalada en oli ben calent. Ofeguem i hi afegim l’escalunya i l’all tendre, daurem-ho. Afegim-hi els ceps, desglacem amb el vi ranci i hi afegim les botifarres. Cuinem-ho i Per la picada
1 c/s d’anís sec
100 g d’ametles torrades 1 all fregit
Julivert picat
Brou de pollastre
Ajuntem, triturem i reservem

Per la picada
1 c/s d’anís sec
100 g d’ametles torrades
1 all fregit
Julivert picat
Brou de pollastre
Ajuntem, triturem i reservem

Emplatat
150 g de pèsols escaldats Brou de pollastre
Picada
Sofregit de bolets Tirabecs escaldats Germinats de pèsol
1 escalopa de 60 g de foie
Cuinem l’escalopa i ho acabem al forn. En la mateixa paella, escalfem el sofregit i hi afegim els pèsols. Mullem-ho amb els brou i estofem-ho.
Afegim-hi la picada i deixem-ho lligar. Acabem amb els tirabecs, els germinats i l’escalopa al punt.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.