Receptes

COLS DE BRUSSEL·LES AMB MASALA DE POLENTA

Ingredients: 
150 ml d’oli de gira-sol
600 g de cols de Brussel·les
160 g de farina de blat de moro
50 g de farina de cigrons
Garam Masala
Coriandre molt
Comí molt
Canyella molta
Caiena
Llimona
Grau de dificultat: 
Molt fàcil
Preparació: 
Tallarem i netejarem les cols de Brussel·les, esposant-les bé perquè no hi quedi aigua i les assecarem. Les més grans les tallarem per la meitat, si fes falta, perquè totes quedin de la mateixa mida aproximadament. Les posarem en un bol i afegirem la sal i una cullerada sopera de farina de cigrons, remenant-ho bé, que quedin cobertes.
En un altre bol hi afegirem la farina de blat i la de cigrons, la sal, el garam masala, el coriandre, el comí i la caiena. Hi afegirem sis cullerades soperes d’oli de gira-sol i ho remenarem tot, que quedin ben arrebossades.
Posarem les cols, un cop arrebossades, i les restes de la barreja de pa ratllat en una safata pel forn que haurem preparat amb oli de gira-sol i les farem rodar per damunt de l’oli.
Les courem a 200 graus uns 30 minuts, fins que quedin daurades i toves. Mentre duri la cocció, cada 10 minuts les hi donarem la volta.
Les servirem amb unes gotes de llimona pel damunt.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.