Receptes

CANELONS CRUIXENTS DE CONFIT D’ANEC AMB BEIXAMEL DE FOIE

Ingredients: 
INGREDIENTS 4 unitats de pasta filo 2 cuixes d’ànec confitat 2 cebes 50 cl de crema de llet Oli d’oliva Per la beixamel: 1 ceba 40 g de mantega 40 g de farina 300 cl de llet Nou moscada Sal Pebre 50 g de foie 30 g de parmesà
Grau de dificultat: 
Difícil
Preparació: 
En un cassó sofregim la ceba amb una mica del greix de l’ànec. Quan estigui daurada afegirem el confit prèviament esmicolat juntament amb la crema de llet. Ho courem durant uns 5 minuts. Ho posarem en un bol i deixarem que refredi. Posarem el farcit dins la pasta i l’enrotllarem per fer els canelons. Per fer la beixamel, fondrem la mantega i hi posarem la ceba. Quan la ceba sigui ben rossa, afegirem la farina i la batrem bé. Seguidament, anirem afegint la llet, la sal, el pebre, un polsim de nou moscada i el foie, remenant-ho tot fins que quedi homogeni, sense grumolls. Posarem els canelons en una safata i els cobrirem amb la beixamel i una mica de parmesà ratllat. Amb el forn preescalfat a 200 graus ho courem uns 10 minuts.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.