Receptes

BRANDADA DE BACALLÀ

Ingredients: 
150 g d’oli d’oliva suau 3 o 4 grans d’all
1⁄2 Kg de bacallà remullat 50 g de crema de llet Pebre
Sal (depèn del bacallà)
Grau de dificultat: 
Molt fàcil
Preparació: 
THERMOMIX ®
1.- Escorrerem el bacallà i l’assecarem amb paper de cuina o amb un drap de cotó.
2.- Posarem l’oli i els alls dins del got i ho programarem 6 minuts a temperatura Varo- ma i a velocitat 3 1⁄2 (si no els volem triturar els programarem a velocitat 1 i ho retirarem quan acabi el temps).
3.- Baixarem les restes de les parets i, amb la màquina en marxa a velocitat 4, afegirem el bacallà i ho apujarem a velocitat 6.
4.- Afegirem la nata i el pebre i ho programarem uns 15 segons a velocitat 6.
5.- Comprovarem que estigui tot ben lligat i rectificarem de sal i pebre si és necessari.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.