Receptes

ARRÒS DEL SENYORET

Ingredients: 
320 g d’arròs
1’6 l de fumet
2 sípies mitjanes a daus
Ceba caramel·litzada
Polpa de nyora
Alls
Safrà
Gambes o llagostins
Llet
Algues (nyori, kombu, wakame...) Oli d’oliva verge
Sal
Pebre
Racions: 
4 persones
Preparació: 
Marcarem la sípia i el marisc a la paella i el retirarem.
A la mateixa paella daurarem l’all, el safrà, la polpa de nyora i hi incorporarem la ceba. Seguidament, anacarem l’arròs i hi afegirem la sípia. Ho mullarem amb el fumet i ho deixarem bullir uns 10 minuts.
Mentrestant, farem una lactonesa amb la llet, l’oli d’oliva verge i les algues.
Passats els 10 minuts incorporarem el marisc, ho deixarem bullir 3 minuts més i ho decorarem amb la lactonesa.
Ho deixarem reposar 2 minuts i ho emplatarem.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.