+info
Fitxa normal

Petites històries

A garoina busquem proveïdors de confiança que actuen amb passió, dedicació i professionalitat. No només venem, sinó que els coneixem de prop. Sabem qui són, sabem què fan, com ho fan, i sobretot, per què ho fan. Visitem les seves instal·lacions i coneixem els processos d'elaboració dels seus productes. I això és el que et volem transmetre en aquest apartat.
Caldo Aneto amb verdures
Fa un temps, vam poder visitar la “supercuina” (més que no pas la fàbrica) on Aneto produeix, envasa i expedeix els seus brous i cremes. Aquell dia vaig tenir la sort d’anar acompanyada per la dietista del grup, l’Anna Torres, que en aquella ocasió va afegir a la seva feina de nutricionista la de taxista.

Ens va rebre en Jordi Casas, comercial, i en Manel Farreño, tècnic de brou que, un cop fetes les presentacions, ens van acompanyar a un vestidor on ens van oferir gorres i protectors pel calçat.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.