Utilitzem les cookies per tal que aquest lloc web funcioni correctament,en navegar-hi, n'accepteu el seu ús.|Més informació
 

Regaleu salut, regaleu qualitat!

XEC REGAL GAROINA

Perquè la vida és millor i més divertida si mengeu sa!

PER QUÈ
EL XEC REGAL GAROINA?

A Garoina escollim productes extraordinaris, perquè menjar bé és agradable, és necessari i és indispensable per gaudir d’una vida plena i saludable. Donem valor als productes de proximitat, als productes d’aquí… als nostres.

Els clients de Garoina gaudeixen cada dia d’un taulell de peix i marisc fresc, senzillament espectacular, i tres tardes a la setmana (dilluns, dimecres i divendres) arriba el millor peix i marisc fresc de la llotja de Vilanova i la Geltrú. A més, el preparem tal i com vosaltres el voleu i el necessiteu, així que només us haureu de preocupar de cuinar-lo. I no patiu si la cuina no és el vostre fort, també us explicarem alguns trucs per cuinar-lo i poder sorprendre els vostres familiars i amics.

Però a part del peix i marisc fresc, també hi trobareu productes congelats, refrigerats, conserves i un ampli assortit en alimentació seca, per als paladars més exigents. I és que les botigues Garoina són espais endreçats i pulcres on ve de gust entrar-hi i descobrir-hi tots els seus productes de qualitat.

Sovint els millors regals que fem són els que ens agradaria rebre.


Som conscients de la gran varietat de gustos que té la gent, és per aquesta raó que posem al vostre abast el nostre XEC REGAL perquè és un regal que podreu fer-vos a mida, intel·ligent i pràctic. Perquè permet que la persona, a qui li regaleu, s’emporti allò que desitja en funció dels seus gustos i/o necessitats i, per suposat, rebent el valor íntegre del regal.

Sense lletra petita. Fàcil.

icona

UN ASSORTIT
ESPECTACULAR

Carns exquisides, criades en granges properes d'Osona i el Moianès. Aliments sense gluten. Postres llaminers. Congelats de la millor qualitat i, el nostre producte estrella, el peix i el marisc més fresc.
icona

UN ACURAT I
EXCEL·LENT SERVEI

A les nostres botigues hi prestem el millor servei, assessorem i proporcionem informació sobre els productes; com cuinar-los, manipular-los, hi trobareu receptes i consells.... Ens estimem el que fem i com ho fem!
icona

COMPRAR A GAROINA
ÉS SEMPRE UN PLAER!

Volem que la compra a les nostres botigues sigui un plaer, un veritable plaer. Volem que en formeu part, que ens coneixeu i, sobretot, que gaudiu dels aliments que amb cura seleccionem per vostè.

Peix i Marisc fresc

Un sopar o dinar quotidià pot convertir-se en un àpat esplèndid, gràcies al peix i marisc fresc de Garoina.

LES BOTIGUES

Disposem de dues botigues Garoina ubicades al Bages. A cada una d'elles hi trobareu productes d’alta qualitat i, tres tardes a la setmana (dilluns, dimecres i divendres, si el temps ens ho permet), la millor selecció de peix fresc de la llotja de Vilanova i la Geltrú.
Garoina 01

GAROINA 01

Sant Fruitós de Bages
Garoina 01 - Sant Fruitós de Bages

Ctra. Manresa-Berga, Km. 1
Sant Fruitós de Bages

HORARI

Dilluns: de les 9.00 a les 14.30 hores i de les 17.00 a les 21.00 hores
De dimarts a dissabte: de les 9.00 a les 21.00 hores


Tel. 93 873 74 81
GAROINA 09

GAROINA 09

Santpedor
Garoina 06 - Santpedor

Ctra. Navarcles, 9
Santpedor

HORARI

Dilluns: de 9 a 14.30 hores
De dimarts a dijous: de 9 a 14.30 hores i de 17 a 20.30 hores
Divendres: de 9 a 15 hores i de 17 a 20.30 hores
Dissabte: de 9 a 15 hores i de 17.30 a 20.30 hores


Tel. 93 827 29 16
SOM A LES XARXES!

SOM A LES XARXES

Visiteu-nos!
Som a les xarxes!

ACOMPANYEU-NOS...
Tenim presència activa a les xarxes socials següents: Facebook, Twitter i Instagram. Tindreu el contacte directe amb nosaltres i podreu participar de concursos exclusius i altres avantatges.
...SENSE VOSALTRES NO SOM RES!

Productes d'aquí, els nostres!

El nostre departament de compres vetlla per garantir els millors productes de proximitat. A botigues Garoina hi ha tot un mar de productes per descobrir que ens acostaran als sabors d'abans.

CONDICIONS i DUBTES

Sabem que cada persona té unes necessitats diferents i que, massa sovint, les solucions estàndards no s'adapten prou bé a les necessitats que un té. Per això, el Xec Regal Garoina és una solució ideal per obsequiar a les persones que estimem en dates assenyalades. Amb el Xec Regal Garoina sempre encertareu ja que oferireu un obsequi de qualitat, una qualitat que sempre és present en els productes que tenim a Garoina.

Com puc aconseguir el Xec Regal Garoina?

 • Podeu comprar-lo a qualsevol botiga Garoina.
 • Podeu fer-nos una comanda directament des del formulari d'aquest web i us la farem arribar a la botiga que ens demaneu.
 • Podeu enviar-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.
 • Podeu trucar-nos al telèfon 616 279 311 (en horari d’oficina).
 • Presentació, import i caducitat

  El Xec Regal Garoina s’entrega dins d’un elegant sobre de cartró, amb l’import que escullis de les tres opcions disponibles: 30, 40 o 50 euros.
  El xec s'activarà el dia següent laborable després de la seva compra i caducarà als 90 dies des de la seva activació, tot i que si encara us queda import per bescanviar, contacteu-nos i us ampliarem el termini. Amb el Xec Regal Garoina mai perdreu un sol euro de l’import que us resti!

  On puc comprar amb el Xec Regal Garoina?

  Disposem de dues botigues Garoina totes elles ubicades al Bages:

 • A SANT FRUITÓS DE BAGES Ctra. Manresa-Berga, km 1
 • A SANTPEDOR Ctra. Navarcles, 9
 • Actua com a targeta moneder

  Un cop activat no s’admetran canvis ni devolucions totals o parcials de l'import del xec regal. Si el valor de la compra no arriba al total del Xec Regal, aquest es podrà anar utilitzant en les compres següents fins que s’exhaureixi l’import total.

  Codi de barres únic

  Cada Xec Regal Garoina té un codi de barres únic que en d’exhaurir-lo s’anul·larà. En el cas de fer duplicats, tingueu en compte que cada Xec Regal està associat a un codi de barres únic, així que l'import s’anirà descomptant del xec original fins a exhaurir-lo.

  Pèrdua del Xec Regal

  En cas de pèrdua comuniqueu-nos-ho i us farem un Xec Regal nou, amb el mateix codi de barres. Tingueu en compte, però, que en el cas que el Xec Regal s’extraviï, no podrem fer-nos responsables si terceres persones en fan ús i esgoten l'import parcial o total.
  Els xecs regals no són nominatius.

  Sorprendre a algú mai ha estat tan fàcil!

  Sorprèn a aquesta persona que tant t’estimes regalant-li un Xec Regal Garoina, amb l’import que desitgis, per tal que pugui comprar els productes de la nostra botiga que més li agradin, que més s’adaptin a les seves necessitats.

  CONTACTEU-NOS!

  Si teniu alguna consulta o necessiteu algun aclariment al respecte del Xec Regal Garoina no dubteu a posar-vos amb contacte amb nosaltres.

  Segur que ens entendrem!

  A continuació us mostrem les diferents maneres que teniu per contactar-nos. Trieu la que millor s’adapti a les vostres necessitas, en tots els casos estarem encantats de parlar amb vós i intentar solucionar tots aquells dubtes que pugueu tenir sobre la nostra proposta.

  Informació de contacte