Sorteig La Garoinada 2018

Sorteig La Garoinada 2018

QUÈ ÉS LA GAROINADA:

La Garoinada és una de les campanyes gastronòmiques de les comarques gironines més conegudes i de major tradició. Va néixer l’any 1992 i el seu producte principal són les garoines.
Aquesta festivitat se celebra en ple hivern durant les minves de gener i fins al mes de març, quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.

EL PREMI:

Entre tots els membres del Club Garoina que entre el 5 de febrer i el 5 de març de 2018 hagin efectuat una compra a qualsevol de les nostres botigues, sortejarem: Tres caps de setmana per a dues persones per gaudir de La Garoinada de Palafrugell, al cor de la Costa Brava.

Consta d’una nit d’hotel en habitació doble a l’hotel de 4 estrelles El Far amb esmorzar inclòs, més el menú de LA GAROINADA, més una excursió en vaixell d’època*, més entrades a algunes instal·lacions culturals de Palafrugell, més un val de descompte a una vinoteca local i un obsequi. Per gaudir-lo el cap de setmana del 24 de març de 2018 (nit del 24 al 25).
* L’excursió en vaixell d’època pot veure’s modificada o fins i tot anul·lada degut a les inclemències meteorològiques.

EL MENÚ DE LA GAROINADA INCLOU:

 •   Aperitiu
 •   Garoines (1 dotzena)
 •   Mar i muntanya empordanès* / plat alternatiu
 •   Postres de crema
 •   Aigua, vi Espelt i cafè
  * Aquest plat podria diferir en alguns dels restaurants participants.

BASES i CONDICIONS:

 • Participen de la promoció tots els membres del Club Garoina (anteriors al dia 28 de febrer d’enguany) que hagin efectuat una compra, a qualsevol botiga Garoina, entre el dia 5 de febrer i el 5 de març de 2018.
 • Dimecres 7 de març, aleatòriament, el sistema extraurà el número de tres membres del Club Garoina que seran els guanyadors o guanyadores.
 • Els membres del club guanyadors seran notificats del premi mitjançant les dades de que disposem: telèfon, correu electrònic... També ho publicarem a les botigues i a les xarxes socials de Garoina.
 • Les dates per gaudir del premi són el cap de setmana del 24 de març, amb la nit d’hotel contractada del 24 al 25 a l'hotel de 4 estrelles El Far. L’excursió en vaixell, si el temps ho permet serà diumenge 25. El menú en podreu gaudir dissabte o diumenge. Caldrà que els premiats facin la reserva amb antelació al restaurant que escullin entre els participants (Restaurant Centre Fraternal, Restaurant La Xicra, Restaurant Xadó, El Balcó de Calella, Hotel Restaurant el Far, Restaurant Jani, Hostal la llagosta, Restaurant Llafranc, Restaurant Terrassa Terramar). L’excursió en vaixell només es fa en diumenge.
 • Els premis no són bescanviables.
 • Els premiats poden renunciar al premi, en aquest cas, els sortejaríem entre la resta de membres del Club Garoina.
 • El desplaçament fins a Palafrugell anirà a càrrec, i pels seus propis mitjans, dels guanyadors.
 • En cas de que els premiats no puguin fer ús del premi podran delegar-lo en altres persones del seu entorn, sempre que se’ns informi amb antelació.

DUBTES i ACLARIMENTS:

Si us cal més informació al respecte no dubteu a contactar-nos: escrivint-nos a garoina@garoina.cat o trucant-nos al telèfon 616 279 311.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Les Bases
................T. 93 873 06 54
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

12 + 3 =
Resol la operació, siusplau.