Celler i begudes

  • CELLER I BEGUDES
    CELLER I BEGUDES CELLER I BEGUDES
+info
Fitxa normal

CELLER I BEGUDES

S'entén per beguda qualsevol líquid que s’ingereix. El principal objectiu és calmar la set, i l’aigua és la nostra beguda per excel·lència. Però, a vegades, no tot s'acaba amb l'aigua... i és que la beguda i la gastronomia és una combinació perfecte que ens acompanya al llarg del dia. Gaudeix d’un bon refresc, d'un suc o d’una copa dels nostres excel·lents vins que sorprendran el paladar més exquisit, o per què no d’una bona tassa de cafè o de la nostra millor selecció de tes.  Garoina vol ser proper al client i vol acompanyar-lo en el seu dia a dia. És per això, que ofereix un gran ampli assortit de begudes.

El nostre principal proveïdor, “El Petit Celler”, és una empresa dedicada a la venda, al major i al detall, de vins, licors i destil·lats d'arreu del món. Vins i caves per ocasions especials, diferents i a tot tipus de preus. Vins potents, sorprenents, afruitats i minerals. És una empresa que fa seus els valors de la innovació, la creativitat, la qualitat i la personalització; oferint solucions adaptades a cada necessitat. Les seves botigues, ubicades una a Barcelona i una altra al ple centre de Manresa, disposen de sales on es realitzen diferents tastos, reunions d'empreses o activitats diverses al voltant del món del vi. El seu equip està format per a professionals sommeliers amb una gran passió pel món del vi.

Són ells qui ens assessoren i qui aconsellen al nostre personal per tal que pugui suggerir la millor ampolla de vi o de cava que acompanyi millor la vostra compra, ja que com tots sabeu, no tots són òptims per acompanyar els diferents tipus de menjars.

A més, El Petit Celler selecciona cada mes, per a les nostres botigues, diferents tipus de vins i caves. Així, hi ha una contínua renovació d'aquests productes i podeu provar-ne sempre de diferents.

THERMOMIX ®
1.- Posarem el sucre, les taronges, la llimona i 250 g de glaçons en el got i ho tritura- rem 1 minut a velocitat 5-10.
2.- Hi afegirem la resta de glaçons i ho triturarem 1 minut més a velocitat 5-10.
3.- Ho programarem a velocitat 3, sense temps, i hi afegirem el licor i el cava pel bocal ben a poc a poc.
Primer de tot, desfarem la mantega i hi sofregirem la ceba molt picada. Quan estigui tova hi afegirem l’arròs i el nacararem.
Seguidament, afegirem el cava i ho reduirem.
A continuació, anirem posant el caldo de verdures de mica en mica. A mitja cocció incorporarem les maduixes. Un cop cuit, quan estigui al punt, afegirem el parmesà.
Finalment, ho deixarem reposar 2 minuts i ja ho tindrem preparat per servir.
Posarem el pollastre en una safata de forn. Barrejarem la resta d’ingredients en un bol i ho abocarem pel damunt del pollastre. Taparem la safata i ho courem al forn a 200 graus durant 30 minuts. Destaparem i remullarem amb el mateix suc de la cocció. Si queda massa sec o estigués a punt de cremar-se,  hi afegirem 1 c/s d’aigua. Cuinarem 15 o 20 minuts més, fins que la pell quedi cruixent i melosa i la salsa semblant a l’almívar.
Es pot servir amb arròs basmati y verduretes.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.