Receptes

PATATES VÍDUES

Ingredients: 


1,5 kg de patates Red Pontiac
3 tomàquets rallats
Pebre vermell fumat dolç
2 all ciselé
1 ceba mirepoix
3 ous durs
Bolets secs

Per a la picada:
Ametlles
uns brins de safrà
julivert
Sal
Grau de dificultat: 
Molt fàcil
Racions: 
4 persones
Preparació: 
Posem els bolets secs en remull amb aigua calenta uns 20-30 minuts.
Escapcem les patates, reservem. Afegim el pebre vermell al tomàquet.
Sofregim la ceba, incorporem l'all picat i ofeguem. Afegim el tomàquet ratllat, remenem i deixem caramel·litzar uns 10 minuts a foc baix. Preparem la picada, reservem.
Quan s’hagi evaporat tot l’aigua de vegetació afegirem les patates, ofegarem i afegim l'aigua dels bolets i aigua fins a cobrir les patates. Salem, tapem i courem uns 15 minuts a foc mig-baix. Quan a les patates els hi quedin uns cinc minuts de cocció, hi afegirem els bolets i la picada. Rectifiquem de sal, si cal. Tapem i cuinem cinc minuts fins que les patates estiguin cuites. Deixem reposar unes hores o un dia.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.